Motivativează-te din rezultatele clienților mei

Clienti Muncitori
Rezultate
Pe Masaura

Ani Răzvan știe să pregătească metode de antrenament diferite și să te motiveze să îți depășești limitele și să îți atingi obiectivele propuse. Am reușit să mă dezvolt atât psihologic cât și fizic. Mulțumesc !
Darius
Recomand cu căldură pe Ani Răzvan dacă sunteți în căutarea unui antrenor personal profesionist. Nu numai că are experiență, dar antrenamentele lui sunt mereu dinamice și interesante.
Vladut
Îl recomand cu drag pe Ani Răzvan că antrenor personal! Are multă experiență și a putut să mă ajute să-mi ating obiectivele. Este răbdător și capabil să explice concepte într-un mod ușor de înțeles.
Bianca
Ani Răzvan este unul dintre cei mai buni antrenori personali cu care am lucrat. Este foarte răbdător și știe foarte bine să adapteze antrenamentele în funcție de obiectevele pe care ți le dorești. Îl recomand cu căldură !!!
Maria
Ani Răzvan vine cu o abordare unică a antrenamentului. Metodele folosite mi-au fost de mare ajutor și am reușit să ajung la obiectivele propuse. Creșterea masei musculare și reducerea procentului de grăsime corporală.
Razvan
Pe lângă antrenamentele foarte eficiente și sfaturile nutriționale care m-au ajutat să slăbesc aproape 20 de kg. Răzvan este și o persoană cu care poți glumii și discuta multe subiecte. Merg la sala cu mare drag din acest motiv.
Roxana

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe acest site, folosim cookies. Consultați aici politica noastră cookies.